Uw Partner in Duitsland

JAN NIERMANS


Qualificaties

Senior consultant, voormalige CEO en directeur van nationale en internationale verkoop en marketing teams. Werkte jarenlang in leidinggevende posities bij internationale ondernemingen (Unilever, Bosch, Blaupunkt en Thermaflex). Duitse manager met Nederlandse achtergrond, sterk op resultaat gericht, hands-on aanpak.

 

Expert in het opbouwen en het succesvol managen van verkooporganisaties in de duitstalige landen (DACH) en in Europa. Heeft in Duitsland in het noorden, oosten, westen en zuiden van het land gewerkt, tussendoor ook in Frankrijk, België, Oostenrijk en Italië. Sinds de 90-er jaren woonachtig in de regio Munchen.

 

Kenner van B2B markten, o.a. in industriële uitrusting (OEM), beveiligingssystemen, bouwtechnologie, hernieuwbare energie en automotive accessoires. Daarnaast succesvolle ervaring in de internationale B2C-verkoop, o.a. in de consumentenelektronica en als leverancier van DIY winkels. Track record in project business en in landelijke verkoop via de groothandel en hun klanten.

 

Na een bachelor studie aan de Nyenrode Business School, afgestudeerd als drs. bedrijfskunde aan de universiteiten van Rotterdam en Delft. Spreekt vloeiend Duits, Nederlands, Engels en Frans.

....naar profieldetails

....consulting services

....de Duitse markt

....contact

DUITSLAND, DE ALLGÄUER ALPEN
DUITSLAND, DE ALLGÄUER ALPEN